fén

Zázračný fén pomáhá zbavit se nepříjemností! Jak?

Každý den nás sužují nejrůznější problémy, které nás dokážou naprosto vyvést z míry. Většinou se jedná o naprosté prkotiny, které nás dokážou rozptýlit, protože se nám třeba v práci nedaří. Mezi takové hlouposti patří třeba tupé nože v kuchyni tehdy, kdy chceme uvařit něco opravdu dobrého, dále to může být třeba nepořádek způsobený loupáním zeleniny a mnohé další hlouposti. Nicméně i takové věci se dají vyřešit takřka ihned.

My ani nevíme, kolik zázračných věcí máme ve své domácnosti. Co třeba sůl – ta zachrání naši žehličku předtím, abychom ji´vyhodili a koupili si novou. Přece jenom když přejedeme horkou žehličkou po kupě soli. Spáleniny zmizí mrknutím oka. Žehlička je skvělá také proti vosku – pokud se nám někde rozlije, jde opravdu jen těžko dolů. Když si pak utěrku přiložíme na vosk a horkou žehličkou přejedeme po této utěrce, horký vosk ze z jakéhokoli povrchu přichytí na utěrku a my pak vosk odstraníme. Vosk jde však také odstranit jinak, a to fénem.

Člověk by ani neřekl, jak je fén skvělý a na co všechno ho můžeme použít. Není to jenom přístroj k foukání vlasů, ale je to genialita sama o sobě. Kdy nám tedy fén může být skvělým pomocníkem v domácnosti?

těrku přiložíme na vosk a horkou žehličkou přejedeme po této utěrce, horký vosk ze z jakéhokoli povrchu přichytí na utěrku a my pak vosk odstraníme. Vosk jde však také odstranit jinak, a to fénem.

Člověk by ani neřekl, jak je fén skvělý a na co všechno ho můžeme použít. Není to jenom přístroj k foukání vlasů, ale je to genialita sama o sobě. Kdy nám tedy fén může být skvělým pomocníkem v domácnosti?

• rozlitý vosk

Jak už bylo zmíněno, fén pomáhá při rozlitém vosku. Díky horkému vzduchu, který z fénu vychází, dokonale rozpustíme vosk. V tu chvíli ho rychle utřeme papírovou utěrkou, aby se nám opět nepřilepil na povrch, na němž není vítaný.

• žehlení

Pokud vám odešla žehlička a vy jste ještě nestihli koupit novou, zkuste to zkrátka s fénem. Například tričko si pověste na ramínko a trochu ho pokropte vodou. Následně tričko fénem vysušte. Tričko bude jako zrovna vyžehlené a nenajdete ani jednu známku pokrčenosti.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..